Wykształcenie:
Uniwersytet Adama Mickiewicza w Poznaniu 

Specjalizacja:
Fotografia kulinarna, food design.

Działalność dodatkowa:
Blog kulinarny. 

Prowadzi zajęcia:
Warsztaty fotografii kulinarnej.

Parę słów od siebie:
Z zawodu tłumacz języka francuskiego, prywatnie pasjonat kultury i kuchni francuskiej w wydaniu prostym i na co dzień. Jako autorka bloga, przekażę swoim kursantom wiedzę jak w domowych warunkach stworzyć piękną fotografię kulinarną. 
Współtwórca katalogów ,,Francuskie Menu'' dla sieci spożywczej Intermarche. 
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES. OK, rozumiem